ipariponyva.hu

Ipari ponyva termékek, ponyvakészítés, ponyvahegesztés

AKCIÓ! Ügyfélszolgálat munkanapokon 8- 16 óra között: +36 30 723-05-58      Email: info@iparipvc.hu

Antisztatikus PVC függöny

Bookmark this on Google Bookmarks

Antisztatikus PVC szalagok tekercsben

Antisztatikus PVC szalagok tekercsben

Egyes munkahelyen normál, lágy PVC anyagok nem használhatóak. Az elektrosztatikus feltöltődésből eredő problémák magas selejt számot, újratermelést eredményeznek. Gyakori kísérő jelenség az ún. porvonzás, ami a feltöltődés következtében fellépő por- és szövetvonzás. Az optikai és finommechanikai alkatrészek kezelésénél, valamint a festési, lakkozási műveleteknél ez gondot okoz. Bármilyen súrlódás, nyomás vagy szétválasztás az előidézett töltés nagyságára lesz kihatással.

Vagyis minél nagyobb az energia, annál nagyobb a töltés. Az anyag típusa nagy mértékben befolyásolja a töltés nagyságát.

Az antisztatikus PVC szalagból készült függönyeink megakadályozzák az ilyen problémák előfordulását, mert felületi ellenállása csekély. Elektronikai ipar, malom ipar, elektronikai szerelőüzemek, tiszta terek számára optimalizálva.
Jó térátláthatóságot biztosít.Antisztatikus PVC szalagok tekercsben
Személy forgalomra és teherforgalomra egyaránt alkalmas.
Hőmérsékleti tartomány: -15 C / +35 C

Normál, antisztatikus PVC szalag akciós árainkat itt találja.

 

 

 

ipariponyva.hu © 2016 Dartech Kft.

Termékeink: Ipari PVC szalagok, PVC lemezek, termofüggönyök, lamellás PVC függönyök, asztalvédő PVC lemez, PVC kutyaajtók, ipari gumi lemezek, hótoló gumilapok, gumiélek, ipari ponyva, hegesztő PVC szalagok lengőajtók gyártása